Ομιλία για τη νόσο Αλτσχάιμερ στον Πειραιά

Ομιλία για τη νόσο Αλτσχάιμερ στον Πειραιά θα πραγματοποιήσουν οι ειδικοί επιστήμονες του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Νέστωρ».

Οι ενημερωτικές ομιλίες θα γίνουν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016,

στις 6 μ.μ., στο χώρο της Β’ Δημοτικής Κοινότητας

στην οδό Δραγάτση 1, στον Πειραιά

Οι ηλικιωμένοι αλλά και τα άτομα του περιβάλλοντός τους ή οι φροντιστές τους που θα παρακολουθήσουν τις ενημερωτικές ομιλίες αναμένεται να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες από τον Ψυχίατρο και Επιστημονικά υπεύθυνο της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ», Αντώνη Μούγια και από την  έμπειρη Κοινωνική Λειτουργό Διονυσία Νατσιοπούλου.

Ψυχίατρος Αθήνα

Ψυχίατρος Αθήνα

Ομιλία για τη νόσο Αλτσχάιμερ: τι θα περιλαμβάνει

Τα πρώτα συμπτώματα, η έγκαιρη διάγνωση και οι τρόποι αντιμετώπισης της άνοιας, της νόσου αλτσχάιμερ και της κατάθλιψης που έχουν σήμερα στη διάθεσή τους σήμερα οι ασθενείς, είναι από τα θέματα που θα αναπτυχθούν εκτενώς από τους ειδικούς.

Οι ενημερωτικές ομιλίες πραγματοποιούνται μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Β΄Δημοτικής κοινότητας Πειραιά, Ευαγγελίας Αθανασίου προς Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Νέστωρ», που εδώ και 15 χρόνια παρέχει δωρεάν εξειδικευμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, για την αντιμετώπιση της άνοιας και των υπολοίπων ψυχογηριατρικών προβλημάτων που συχνά αντιμετωπίζουν τα άτομα της Τρίτης ηλικίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.nstr.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 8235050 – 210  8235620.

No Comments Yet.

Leave a comment